Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2009 00:19 - Романтичен постиг
Автор: baletlnetpepas Категория: Други   
Прочетен: 3209 Коментари: 30 Гласове:
0

Последна промяна: 28.12.2013 15:25


 
 
 
 
Приятели,
дойде врема да ви разкажа нещо романтично. Това е така, защото въпреки грубоватата си външност и привидна студенина, дълбоко в себе си крия едно романтично и вярващо в доброто сърце.

Историята, която смятам да споделя се случи в една далечна страна със странни нрави и (което е по-интересно) тоалетни на обратно. Сигурно се чудите приятели, как така тоалетните може да са на обратно. Ами много просто, докато при нас традицията е клечайки да гледаме към вратата, при тях е наобратно. Обяснението на този цивилизационен феномен е дълбоко философско и аз не смятам да навлизам в него, още повече, че целта на ходенето до тоалетна във всяка цивилизация е само една - изхождане и последващото от него облекчаване на напъналата ни необходимост. В това няма нищо романтично, а именно романтиката е темата на този пост.

Всичко се случи в един малък и напълно незабележим хостел, толкова незабележим, че когато преминах покрай него не го забелязах. Явно обаче външния ми вид бе издал факта, че съм пътешественик и няколко пресечки по-нагоре бях застигнат от приятна девойка, която ме попита дали случайно не търся въпросния хостел.
Сигурно смятате, скъпи приятели, че романтичната история е с тази девойка, но ще сбъркате. Повече за нея няма да ви говоря. Престоях там дълго време, в приятна компания на млади пиандурници от най-резличен произход. Сред тях бе и една невзрачна девойка. Девойката беше толкова невзрачна, че по никакъв начин не ми направи каквото и да е впечатление. Така стоях няколко дни в обикаляне и харчене на купчините пари, с които разполагам (Знам, знам, много от вас са смазани от живота и нямат това щастие, но аз не съм като вас и имам много пари поради своята вродена и допълнително придобита интелигентност).

Един ден, си стоях на рецепцията и четях вестника, в който бе описано бруталното убийство извършено от ученик над собствената си майка. Това убийство, точно както и начина на изхождане в тази страна, имаше дълбоко философско обяснение, но днес ще говоря за романтика, а няма да оправдавам убийства. Нещеш ли, невзрачната девойка мина покрай мен и започна да разпитва съдържателя за мястото на провеждане на някакъв забележителен по своята същност фестивал, който се провеждал въпросния ден. Отчетох разговора като досадно бръмчене смущаващо свещеното ми вглъбяване в детайлите на жестоката касапница. Невзрачната девойка излезе и аз блаженно продължих. Минута по-късно се изля най-бруталня дъжд, на който съм бил свидетел, а още минутка след това през вратата влетя невзрачната девойка - вир вода!

Тук искам да бъда разбран правилно, девойката все още беше невзрачна, но като всеки сеирджия и на мен ми стана интересно да наблюдавам чуждото нещастие (нали така приятели сеирджий от блог.бг?). Съдържателят, като всеки добър ханджия, обърна внимание на девойката като и подаде кърпа, за да се подсуши. С любопитство проследих и тази процедура. В мига в който си подсуши косата и върна кърпата аз вече бях станал пластелин в нейните ръце!
Тя ми се усмихна (О, Боже... О, Боже... каква усмивка! И то насочена към мен!) Аз й се усмихнах - прекрасен миг.
В ушите ми звучеше музика. Тя идваше от радиото - беше пусната традиционна за страната чалга. Още я помня и тъй като няма как да ви я изпея, ще ви я пусна в клипче, кето открих наскоро в Youtube





П.П.
Както повечето романтични истории и горната се базира на измислени лица и събития, освен някои неща, защото и най-добрия автор не може да си позволи да измисли всичко.




Гласувай:
0



1. pakostinka - Ах,
10.03.2009 00:41
каква романтика, каква лщбов, какъв разкош...аз се разтичам, докато чета вашите постове, а този направо ме изпари.
Имам една неяснота -как изглежда обратната тоалетна, защото не успях да си го представя? Аз си мисля за нещо като да клечиш до вратата и да гледаш дупката - права ли съм? :)
цитирай
2. baletlnetpepas - Ех пакостинке
10.03.2009 00:48
как може докато четете романтичните ми преживявания да мислите за толкова не романтични неща, като тоалетната! Все пак, за да не сътворите някоя пакост докато сте там, ще ви кажа - задника гледа към вратата.
цитирай
3. pakostinka - Ами БТП,
10.03.2009 00:52
какво да правя, като обичам всичко да ми е ясно, а този казус с тоалетната ми попречи да си представя вашата страст, в пълната и сила и неповторимост, тъй като си задавах неуместни въпроси. Сега отново ще изживея, вашият флирт, ама като се познавам може да ви попитам и нещо по-лично, като за сплотяването на туристите, например ;)
цитирай
4. baletlnetpepas - Скъпа ДВД
10.03.2009 01:25
вие не можете да си представите колко добър автор съм
цитирай
5. allbi - дали дъжда е виновен
10.03.2009 02:38
невзрачната девойка да те стори пластелин ???
е аз съм от сеирджийките, особено когато
мъжете се размекнат :)))
Харесвам нестандартното писане...
важно е че поне имаше романтика все пак :))
цитирай
6. lubopitstvo - Добро утро и благодаря за прекра...
10.03.2009 08:06
Добро утро и благодаря за прекрасния, зареждащ с романтика и реалност накуп, разказ!
Безспорно, романтиката е сега в дребните неща, както в страната, която описвате, така и в нашата страна, която поразително си прилича с вашата страна.
Виждате как един дъжд може да превърне грозно патенце в лебед.Така е, в това има дълбок психологизъм и разбиране на сложните отношения - мъж/жена.
Динамика...
цитирай
7. martito - Приказно!...:)))
10.03.2009 08:23
Така майсторски сте успели да предадете с думи душевните преживявания на лирическия си герой, и то с толкова малко думи...:)))
Полифоничността на текста Ви респектира, поводите за размисъл са N на брой, а емоциите, които завихряте у читателя, са неописуеми...:)))
И този отворен финал-загадка...:)))
Перото Ви е невероятно!
Ще има продължение, нали?
:))))))))))))
цитирай
8. smani - Историята я прочетох доброзорлем, ...
10.03.2009 08:35
Историята я прочетох доброзорлем, а клипчето да го пускам ли. Някой гледа ли клипчето?
цитирай
9. lubopitstvo - smani
10.03.2009 08:43
Мдам, аз го гледах - то потапя читателят в страната, в която се развива действието.Певците са готини и пеят от душа.
Песента е хубава и самобитна.
цитирай
10. smani - lubopitstvo
10.03.2009 08:52
Малко ме подведе започна да ми се повдига след като гледах клипчето, а още не съм започнал цигарите. Но историята е дълбоко философска и много, ама много поучителна.
цитирай
11. lubopitstvo - smani
10.03.2009 09:17
Не нарочно.Слушането на песен е като огледът на недвижим имот-всеки вижда, респективно чува- различни неща.
На мен ми хареса.
цитирай
12. анонимен - Аз имам един въпрос.
10.03.2009 09:19
Когато невзрачната девойка се върна мокра в хостела, четяха ли и се циците? А колко голями бяха приблизително?
цитирай
13. анонимен - не прочетох този постинг,
10.03.2009 09:56
но според мен всички коментирали са тъпи копелета.
цитирай
14. pakostinka - Нетче,
10.03.2009 10:28
велкоме ...ако знаиш от кога те чакаме да дойдеш при нас :)
цитирай
15. miroluba55 - :), Зашеметяващо
10.03.2009 11:43
Препоръка към блогарите, които са прочели тази невероятна романтична история без музикалния фон: Върнете се обратно в началото и прочетете пак, след като сте си пуснали клипа. Така ще се насладите истински на написаното. ;)
цитирай
16. baletlnetpepas - Благодаря ви
10.03.2009 12:25
мой многобройни и френетични почитателки. Виждам, че моя пост ви е доставил неописуемо удоволствие, все пак ще ви помоля да не се прехласвате твърде много, а да си спомните какво бях писал по-рано, а именно, че моята единствена цел е да ви се харесам, така че да се влюбите до полуда, за да мога да ви обладая сравнително лесно и без много разходи.

Конкретно, тъй като единствено блогърът Пепас е задал въпрос, ще му отговоря на него. Не мога да си спомня дали в този момент циците й са се четяли, но със сигурност не бяха нещо забележително, естествено не толкова колкото на блогърката любопитство.
цитирай
17. lubopitstvo - :)))))))), това се подразбира от ...
10.03.2009 12:58
:)))))))), това се подразбира от само себе си, разбира се, все пак тя е подчертано невзрачна, а аз съм просто-скучновата.Разликата е огромна!
А, гърдите...ех, гърдите се променят във всяка възраст и при всяко преходно хормонално състояние.
цитирай
18. baletlnetpepas - Човек като ви слуша скъпа любопитство
10.03.2009 13:18
ще остане с впечатлеение, че женските гърди са най-несигурното нещо на този свят.
цитирай
19. lubopitstvo - Зависи. . . от това - точно колко г...
10.03.2009 13:25
Зависи...от това - точно колко голямо значение им отдавате.
Иначе, обективно-променливи са.
цитирай
20. baletlnetpepas - Как да се изразя по - ясно
10.03.2009 13:30
на големите гърди отдавам голямо значение, а на малките - по-малко
цитирай
21. lubopitstvo - Ех, белетлнетпепас, естет, а така ...
10.03.2009 13:46
Ех, белетлнетпепас, естет, а така заблуден...,
Аз съм правила проучване над голяма част от мъжкото население и съм разбрала, че когато ги предизвика човек към откровеност някъде на 2-3 месец най-сетне си признават, че харесват малки, но стегнати гърди.
Акцентът те поставят върху изящните елегантни женски крака, сигурно подсъзнателно мислейки за това, което се намира между тях...
цитирай
22. анонимен - балетлнетпепас и любопитство -
10.03.2009 13:47
новата любовна двойка на блога.
цитирай
23. lubopitstvo - tlnet
10.03.2009 13:52
Все пак не забравяй, че всички тук сме тъпи копелета.
цитирай
24. baletlnetpepas - Любопитно наблюдение любопитсво
10.03.2009 13:55
все пак смятам, че не би издържало на научна критика, вероятната причина получения от вас резултат е кавалерското чувство, което са изпитали към вас.

А иначе тлнет, напълно прав си, но кажи ми кой не харесва Балетленетпепас - та аз съм всеизвестно най-красивия блогър
цитирай
25. lubopitstvo - baletlnetpepas, призовавам ви, не ...
10.03.2009 14:14
baletlnetpepas, призовавам ви, не падайте на моето ниво!
При такова предлагане, ще намерите страшни гърди-убедена съм.
За кавалерското отношение-прав сте, за грозноватите жени, това е единствената утеха.И утехата, че все пак ни уважават, заради какво и аз не знам...
цитирай
26. анонимен - педал
10.03.2009 17:28
странно започвам да си мисля ,че няколко блогъра включително и този са или един и същ човек или група , на който/които му/им се плаща да пише подобни простотии , с които да привлича простата паплач в нета
цитирай
27. baletlnetpepas - Между другото
10.03.2009 17:40
плаща ми се доста добре, което ми позволява да обикалям България и света
цитирай
28. borjanmljakov - Аз също съм добре платен и си изкарвам
10.03.2009 22:51
доста прилично.
цитирай
29. анонимен - :)
11.03.2009 10:47
значи и ти си закъсал педал :)
цитирай
30. ahmeddogan - да,
12.03.2009 11:59
колко лиспва романтиката в блог.бг, бтп пак е надушил този вакум и го заплъва!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: baletlnetpepas
Категория: Други
Прочетен: 945327
Постинги: 385
Коментари: 3854
Гласове: 4536
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930