Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2009 11:57 - Възхвала за нужника
Автор: baletlnetpepas Категория: Други   
Прочетен: 3848 Коментари: 21 Гласове:
0

Последна промяна: 24.07.2009 12:06


  
 
 
 
 
Приятели,
нашият приятел Диджи гатор е наш морален коректив. Това помислих когато прочетох последната му
публикация, която не случайно отново е най-коментирана.

Странно, до вчера си мислех, че е порнограф! А днес вече не.
Морален ли е той или порнограф? Както писах в предния си пост, няма лошо в порното, лоша е порнографията. Порнографията е външна имитация на дълбочина. Порнографията е липса на автентични мисли. Порнографията е повтаряне на неразбрани мантри.
Морал - Порнография! Свобода - Свободия! Добро - Зло! Правилно - Неправилно!
Естествено, Гатора е винаги в първите, а не в вторите. И все пак може ли първото без второто?

"Китайския символ Ин и Ян!"
image

Доколкото успявам да вникна в концепцията, той включва невъзможността за определяне на граница, единство на противоположносттите и съществуването и на Ин и на Ян - заедно.

И така колкото и възвишено да ни се иска да живеем, проблемът със срането винаги стои пред нас.Колкото и да не си признаваме, дори най-извисените сред нас поне веднъж дневно посещават дадено място, усамотяват се и след известно време ползват тоалетна хартия или вода за да почистят добре отходните си отверстия.

"Искате ли да го осерем?" - пита риторично нашия другар.
"Как обаче де не серем?" - питам съвсем сериозно аз.

Тоалетни трябва да има. А нека си кажем приятели, в тоалетната се прават много различни неща - голяма нужда, малка нужда, напънала нужда, опънала нужда и каква ли още не нужда, в това число и интелектуална (кой от нас, интелигенти, не ходи с книга в тоалетната?!) Тоалетната е нужник! Тя е необходима.

В този смисъл, приемам, че блогът на ДЖгатор е наистина необходим. Някъде, в този възвишен сайт е необходимо място, където да изходим невъзвишените си нужди. Човек може една седмица да не пише поезия, но ако не посети нужника е възможно да се случи и най-лошото.

Ето защо, приятели, пиша всичко това за да възхваля нашия другар ДжГатор - съдържателя на нашия нужник. Човекът подържащ чистотата в място където идваме да изхърляме мърсотиите си. Защото кой обича да сере на мръсно? Чистота трябва да има в тоалетната.
Нека всички да си помислим в този момент за този човек и да си даден сметка, че ако не полагаше този труд, този сайт нямаше да е същия!

Благодарим Гаторе! Ти си нашия морален нужник.


П.П.
Бизнес предложение:
Когато преди много-много години бях млад, наивен и трудно разбирах нещата един близък приятел - имератора Веспасиан, нареди да се събират пари за ползването на градските нужници. Народът на Рим беше искрено възмутен. Това посегателство срещу свободата на римските граждани бе прието със заплаха за бунт. Аз, като един младеж, влюбен в наивната риторика на Цицерон за републиката и за свободата, отидох при него за да се опитам да го разубедя. Спомням си го много добре как ме погледна със сините си очи и ми каза:  Pecunia non olet!
Мъдър човек беше императора. Той построи Колизеума, но името му остана в историята с мъдрите му думи -
Pecunia non olet.

Гаторе послушай времето - почвай да събираш пари за ходенето в нужника ти! Не е срамно, цяла империя ще можеш да подържаш, че и Колизеум можеш да построиш.

Твой Business Angel
Baletlnetpepas



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Скучно и тъпо
24.07.2009 12:04
Че "мангизите не олет" го знам от детската градина, не се прави на псевдоинтелектуалец. Гатора се занимава с глупости, а ти с още по-големи. Големо лайно си изсрал с тоя постиниг!
цитирай
2. baletlnetpepas - Анонимни
24.07.2009 12:08
пак не си разбрал (оставам с впечатление, че от всички блогъри ти анонимни са най-неразбиращ) Лайната са затова да се изсират, няма нищо необичайно
цитирай
3. анонимен - А аз вярно ли разбрах?
24.07.2009 12:23
Сравнявате нашият чист и свят блог с нужник?!
цитирай
4. baletlnetpepas - абсолютно не вярно
24.07.2009 12:27
сравнявам блога на гатора с нужник
цитирай
5. анонимен - тарикат
24.07.2009 12:37
в кенеф да ме затвориш лавка ще отворя
на диджея, обаче му куцат бизнес решенията
иначе щеше да си е диджей с тълпи от верни почитателки,вместо да ни залива с естрада от блога
цитирай
6. viovioi - това е черен пиар за диджея.
24.07.2009 13:19
има ли или няма лоша реклама се питам?
цитирай
7. djgator - балет
24.07.2009 13:50
Благодаря за безплатната ( макар долнопробна) реклама. Всеки блог може да се разгледа като кошче за душевни отпадъци, а твоя например - даже мирише подобаващо. :)
Радвам се, че престоят ми на първа в категория "най-коментирани"- най-отгоре, ти е донесъл поредната порция злоба и гняв от безсилие и некадърност.
Ех, няма ги вече славните тролски дни, когато с клонираните ти приятелчета си безчинствахте в блог.бг. Носталгия ли долавям в писанията ти? :)))
Приеми факта, че си един обикновен , комплексиран, хомосексуален самотник. Ако искаш ще организирам подписка за връщането в блога на интимната ти приятелка Борян :)) Оклюмал си нещо..
Сега издишай, вдишай бавно - вземи списание GEMINI и се наслаждавай на травестити до насита :))
цитирай
8. damnation - Pecunia non olet - парите наистнина ...
24.07.2009 14:04
Pecunia non olet - парите наистнина не миришат драги ми господине, за разлика от повечето помия в блога ви - която, не би пречила никому, ако не присъстваха личностни нападки.
Виждам че имате излишък от време, талант да се правите на клоун и проблеми с личноста и сексуалната ориентация - и предполагам че сте започнали писането в блога с терапевтична цел. За жалост, не наблюдавам положително развитие, така че бих ви препоръчал следваща стъпка - студени душове и електрошокова терапия.
Поздрави и слънчев ден
Молим се за пълното възтановяване на духовния ви мир и психическо здраве !
цитирай
9. baletlnetpepas - проятели
24.07.2009 15:12
жегата кара и най-добре подържаната тоалетна да по замирисва. А жегата е страшна.

Вйо, русалке от прохладния монтански язовир, явно лоша реклама няма иначе защо нашия приятел джГатора ми благодари. Гатора разбира тези неща.

Гаторе, другарю, какво ще кажеш за министъра на вътрешните работи - учител по фискултура задочно завършил НСА. Една приятелка нарича този тип полицаи "гребците", защото всичките завършват НСА в началото на 90-те години задочно, за да получат офицерски чин в полицията.
Приел съм факта, че съм обикновен, комплексиран, хомосексуален самотник, сега ще трябва да ми покажеш какво е лошото на това.

damnation - ако усещате миризма докато четете блога ми, то вероятно помещението в което се намирате е омирисано. Internetum non olet, ако си позволя да интерпретирам стария ми приятел.
Благодаря, че сте прочел блога ми, това ме прави истински щастлив. За жалост, не мога да кажа същото за себе си въпреки доброто си желание. Но скуката, с която се сблъсках ме накара да се откажа. Съжалявам.
Благодаря за пожеланията за душевен мир и психическо здраве, но един ден имах честа да застана пред трима психиатри и възможността да им задавам какъвто въпрос си пожелая. Попитах ги каква е дефиниция за "психично здрав човек". Позасмяха се и накрая смотолевиха нещо от сорта, че психично здрав е този който успява да се включи в обществените норми.
"Явно, психичното здраве зависи не от човека, а от обществото" - помислих си аз! Но ако това е така, приятели, ще се намерили някой с ръка на сърцето да каже, че нашето общество е нормално! И ако нешето общество не е нормално, не значили това, че психически нездравия в него е всъщност нормалния?...

"Свестните у нас считат за луди" - каза ми тогава другаря ми по хъшовска съдба Христо Ботьов докато се мъкнехме, подпрени един на друг по една кална браилска улица, след дълъг запой в кръчмата на Славо Комитарски
цитирай
10. damnation - Моля, боя се че ако всеки имбецил ...
24.07.2009 15:23
Моля, боя се че ако всеки имбецил намираше нещо интересно в написаното от мен, това би означавало че съм на прекомерно ниско ниво.
Ако искате - пробвайте след време пак. Ще ми е интересен резултата.
Както знаете, психиатрите също са медици, полагат клетва - та затова си имат и набор с успокояващо реплики, криещи тъжната истина.
Боя се, че тази е сред най-често употребяваните.
Всъщност прав сте - по принцип, нормите зависят от обществото, за жалост словесната мастурбация, както и агресията не се вписват в нормите на което и да било общество.
Дочувам, засега на Марс са либерални спрямо това - може би там ви е мястото ?
Поздрави :)
цитирай
11. djgator - балет
24.07.2009 15:28
Драго ми е да ти гледам напъните да се правиш на начетен :)
Интересното при теб, освен класическото раздвоение на личността, ти успяваш да пътуваш мислено във времето!?!
Пренасяш се в епохи, в римско време, после си възрожденец.. Уникат :)
Как беше по времето , когато падна Тунгуския метеорит, верно ли захладня? :)))
Хайде, затвори очи, постави пръста на правилното място отзад и стимулирай (доколкото можеш) тази малка зона и мисловния си процес...
Клепачите ти натежават, ти се връщаш назад, все по-назад, преди първия секс с мъж, много преди това - там далече...
:)))
цитирай
12. анонимен - божеее, дамнейшъна бил от МИБ! ... Ясно!
24.07.2009 15:35
гатор, нищо не каза за миналия пост?
как е майка ти btw? Още ли пита за мен?
цитирай
13. djgator - дилюшън
24.07.2009 15:43
??.. От слънцето, освен изгаряния се получават и слънчеви удари, както и отприщване на психични отклонения.
Вземи мерки :)
цитирай
14. анонимен - О джиджа! достатъчен ми е един диалог дневно с теб
24.07.2009 15:48
и всичко ми минава като по чудо ;)

... ама нищо не каза за майка ти?
цитирай
15. viovioi - Гатор а ти чувал ли си за оригинален стил за изобличаване на посредствеността?
24.07.2009 15:58
Точно това прави моя превъзходен възлюбен. Всички тук писатели и всякакви мислители сте на едно посредствено ниво. Чрез своя оригинален начин за изобличаване на вашата посредственост, балетлентпепас ви показва недостатъците и смехотворните разсъждения на всякакви теми. И така ви спомага за осъзнаване и класиране по-напред в нещата които правите. А вие това не го разбирате. Жалко, няма да можете да се класирате по-напред, а ще си тънете тук в блатото.
цитирай
16. lubopitstvo - Много се извинявам,
24.07.2009 16:05
че се намесвам там, където нямам работа, но не можах да се сдържа да не се обърна към viovioi, на която е много лесно да говори за чуждата посредственост и да се диви на разобличаващия талант на baletlnetpepas, който нека djgator ми прости, но ми е симпатичен, след като тя самата няма написан нито един пост.

Аз искам и тя да започне да пише, за да видим дали ще пише посредствено като мен, него, нея или наобратно-няма да пише посредствено.
цитирай
17. baletlnetpepas - damnation
24.07.2009 16:16
Хипократ беше голям симпатяга и гледаше за гилдията преди всичко. Казваше ми: "На учителя, който те е учил да лекуваш, ще гледаш като на баща: ще му помагаш да живее и ще му даваш каквото му е нужно, и ще гледаш децата му като свои братя. Ако те поискат да изучат нашето изкуство, ще ги обучиш без пари и без никакви задължения в бъдеще"
"Добре учителю" - казах му аз - "но кажи ми за чуждите къщи. Как да се държим вътре, защото много лоши неща се чуват за нас лечителите, че се възползваме от усамотението с пациентите и злоупотребяваме"
И тогава той ми каза: "Когато влизаш в някоя къща, това ще бъде само за да лекуваш някой болен, като се предпазваш от всякаква волна неправда и най-вече от всякакви сластолюбия към жените и мъжете, били те свободни или роби"
"Но да лъжа ли, учителю?" - настоях аз.
"Лъжата, приятелю, я остави на психиатрите, те не са лечители, а чистачи. Скриват боклука от улиците, за да не мирише на гражданите. Мръсна е работата на психиатрите"

Тогава бях млад, не разбирах нещата. Години по -късно, през лятото на 1968 минах през Червения Площад в Москва. Пред мавзолея имаше групичка от шестима души. Изглеждаха налудничаво. Държаха плакати на които пишеше: "Върнете танковете от Прага". Милицията бързо ги задържа. Мислите, че ги съдиха и ги разтреляха или ги вкараха в затвора? Не! До един се оказаха хора с психически отклонения.
"Аха, прав беше стария Хипократ" - помислих си страхливо аз правейки се на нормален.

Гаторе, смири се малко, приеми че да си обикновен, комплексиран, хомосексуален самотник е цената, за да пътуваш във времето. На някои им е предложена, на други не. Съдба. Не разполагаме с нея.

Дилюжън, какво е МИБ?
цитирай
18. baletlnetpepas - Вйо
24.07.2009 16:18
благодаря.
Любопитство - не ревнувай. Аз не мога да казвам не!
цитирай
19. damnation - Дълго, и поучително е това което ...
24.07.2009 16:26
Дълго, и поучително е това което пишеш balet - за жалост твърде дълго, та да привлече внимание. Съжалявам че не си послушал учителя си - и оставяш мръсотия в чужди къщи.
Надали така ще го надминеш.
цитирай
20. lubopitstvo - Хъм,
24.07.2009 16:31
само да вметна чистосърдечно-аз до този момент е то вече и следващият дойде, ревност не знам какво е.
цитирай
21. анонимен - как е възможно някой да не знае какво е МИБ?!?
25.07.2009 21:28
Скъпи Бтп, Вашето невежество ме изумява понякога!! Най-общо:
МИБ е организация, основана от дижей гатор с единствена цел да покаже на блогърите, че е възможен и съществува максимален праг на глупостта. до момента се справят доста успешно. организацията функционира с небивал успех на принципа на пияния циганин : "когато сме заедно сме по-големи ".
Абревиатурата и издава тайната : "мастурбираме и бръщолевим".
не са опасни, но са изключително досадни.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: baletlnetpepas
Категория: Други
Прочетен: 939354
Постинги: 385
Коментари: 3854
Гласове: 4536
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031