Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2009 09:08 - Разнообразния пост или как Бале извърши балево дело и пропусна на чуе как един приятел оправда изневярата и предателството си
Автор: baletlnetpepas Категория: Други   
Прочетен: 1340 Коментари: 5 Гласове:
0



 
 
 
 
Скъпи приятели,
вчера Бале направи типичното балево дело. Сигурно се питате, каква е същността на балевото дело. Ще ви отговоря - вазирането. Баре - вазира. Предполагам това е причината да звуча малко тъжно днес.

Когато през далечния Април на 2008г. изпратихме Бале в Берлин, в моето сърце се отвори пазнина. Това е така, защото, всички които познаваме Бале, сме силно зависими от него. Имаме нужда от него така както хероинов наркоман от своята доза. Срещата с него праща нуждаещия се в Рая. Като всяка зависимост обаче и балевата има своите негативни ефекти. Както пееше Сефан Вълдобрев - този рай води в ада! Вчера и аз се озовах там, когато след година и половина трепетно очакване, надеждата, че най-сетне получа своята жезнено необходима доза балевизъм умря. Пристигайки на мястото на срещата се оказа, че Бале си е отишъл. Вярно, закъснях с няколко часа, но в свое оправдание ще заявя, че причината беше дългата подготовка, на която се подложих, за да бъде срещата ни възможно най-ползотворна. Преодолях непреодолими проблеми само и само да си освобода тези няколко часа, но нейсе - балево дело.

Както и да е. Спирам да говоря на Бале, но ще ви разкажа какво ми се случи след като установихме, че Бале го няма. Купона течеше с пълна сила когато с група приятели нахълтах там. Познавах бегло рожденика и любезния ни домакин. Радост обаче ми донесе срещата с известния блогър Борян Мляков с него пийнахме и поговорихме философски теми (имаше какво да си кажем, тъй като и двамата сме безкрайно начетени за разлика от повечето блогъри).

На купона обаче присъстваше и още едно лице. Не му знам името, но съм го виждал и преди това в приятеля Петров. Ще ви кажа няколко думи за това лице. Той е рядко сдухан тип. И двата пъти когато съм се срещал с него той представяше пред общствеността своите изгори (в Петров представи една сръбкиня, а тук едно мълчаливо девойче) Не знам какво му става на този човек като представя девойки пред обществеността, но сякаш се плаши да ме би да ги изядем или не дай си боже да се пошегуваме с тях използвайки приятното си чувство за хумор. Човекът, между другото, е доста тъп и ограничен. Първата реплика, с която ни посрещна бе: "В никакъв случай не я заговаряайте!" Тя бе отправена най-настоятелно към едно високо и къдраво момче известно с силния си глас. За това момче може да се пишат цели научни трудове, все пак, ако трябва да знаете нещо за него това е факта, че не трябва да се притеснявате, ако стои до вас, крещи в ушите ви почервенял с изцъклен поглед и изпъкнали вени. Той е най-неагресивния човек, който познавам. Това обаче беше вметка, сега Ви говоря за сдухания тип. Както обсъдихме после с блогъра Мляков, той съчетава в себе си девствен тинейджър и озлобен пенсионер. Няма по-сдухващо присъствие от неговото. С притеснението си да не би да му притесним девойките може да утрепе и най-отявления купонджия във вас.

Липсата на Бале и присъствието на този малоумник сдуха огромното ми желание да присъствам на този купон. Слава Болу, сдуханяка си тръгна съвсем скоро, а останалите, за да се оправим се охалдабихме и като бяхме доволни, че не споделихме халдабото с него. На такъв човек ритник в муцуната, а не халдабо!

Стига съм говорил за този сдуханяк. Ако с нещо запомних този купон, то бе едно откровение, което получих в късните часова. Откровението дойде от един приятел - ебливо копеле. Ще ви го опиша с една история. Някога ходех с една девойка, която често ми слагаше рога. Аз, естествено изпадах в дива ярост, но тя спокойно ми отговаряше по следния начин:
- Добре, ти харасваш ли ..............?
- Да естествено, той е пич.
- А не мислиш ли, че когато дойде на море с три жени и заби четвърта постъпи свински?
- Не мисля, той е страшен пич
- Ами виждаш ли, след като прощаваш на него тези нещо прости ги и на мен.

И така, използвахме този приятел като сапун, защото каквато и свинщина да извършиш винаги можеш да си измиеш ръцете с него - той е извършил по-голяма, а в същото време е изключително готин човек.
Този човек в момента е женен с дете, но ми беше споделил, че преди седмица- две се е влюбил в една жена. В тази жена бил влюбен и друг много добър наш приятел. Много влюбен, ама наистина много - до полуда влюбен (за да не бърката приятелите, ще нарека единия ебливото копеле, а другия влюбения пич).

Случило се така, че ебливото копеле се срещнал с девойката на влюбения пич и от дума на дума, от жест на жест преди два дена се събудил в леглото й и с удоволствие наблюдавал млдите й девичи гърди до себе си (Ех, нямам неговия дар слово, за да ви повторя как разказваше за удоволствието, което носи допира на двадесет и три годишно зърно до дланта). Каза ми:
- Копеле, това изживяване си струва всичко. Ако някой се чуди дали да нарани приятел, да изневери на жена си да си създаде куп главоболия, но да го изпита, ще му кажа "ДА! ДА! и пак ДА!" Това си струва всичко!

Говори ми още много, но от всичко което ми кажа в главата ми остана един фигуративен израз, който никога няма да забравя (Ако Бале бе останал, щеше да го чуе и той и да го оцени подобаващо). Ебливото копеле каза:

Чувствах се като умряла от глад муха, която се спуска върху едно голямо и сочно лайно!

Приятели, не бях чувал по-добър израз. От тук на сетне той ще стои винаги в сърцето ми, а надявам се и в вашето.


Любим ви Балетлнетпепас.


Тагове:   как,   дело,   оправда,


Гласувай:
0



1. eien - Повлияла съм Ви в...
16.03.2009 10:22
дължината на постинга...а молбата на Тлнет към мен бе да казвам всичко с едно-две изречения.Явно няма да изчете постинга докрай.
цитирай
2. baletlnetpepas - о напротив
16.03.2009 10:29
ще го изчете защото Тлнет е клюкар. За вас обаче има един по-стари постинги, които може би ще ви бъдат интересни
цитирай
3. pakostinka - Може ли
16.03.2009 10:44
да цитирам ебливото копеле, за да изпъкна пред другарите си по халдабо? :)
цитирай
4. baletlnetpepas - Мисля, че
16.03.2009 10:49
това което каза ебливото копеле е чест от световното историческо наследство и всеки може да го цитира.
цитирай
5. baletlnetpepas - Горното е
16.03.2009 17:43
нещо което не мога да споделя публично.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: baletlnetpepas
Категория: Други
Прочетен: 939590
Постинги: 385
Коментари: 3854
Гласове: 4536
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031