Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2009 13:13 - In memoriam (или поредния модераторски произвол, който ще им се върне тъпкано)
Автор: baletlnetpepas Категория: Други   
Прочетен: 1147 Коментари: 4 Гласове:
0



 
 
 
 
Приятели,
сигурно всички знаете, че предишния ми пост достигна главоломни висоти на прочитания, коментирания, харесвания и тайни и явни влюбвания в мен и красивите ми думи! Всичко това нямаше как да не ме зарадва, мен, моите приятели и както и приятелите на моите приятели.

Радоста ми обаче бе помрачена от внезапното изчезване на един от забележителните бългаарски блогъри Бале! Какво стана? Къде изчезна? Защо не каза едно сбогом? - сигурен съм че тези въпроси са протичали като ток в главата на всеки блогър, който освен собственото си творчество е следял и чуждото такова.

Бале беше изтрит!

Приятели, съблогъри,
нека се замислим. Какво представлява изтриването на ниво блог? Това е смъртната присъда на ниво живот. Изкуствено и внезапно прекратяване на мисли, мнения и спомени!

Приятели, съблогъри,
разбира се всяка общност се създава от определени правила и обичай, но характерно е че еднолично, без право на обжалване, без право на обяснение, без право на замята, смъртното наказание се налага само и единствено в най-безумните тирании от самозабравили се психопати. Но ние приятели, в блог.бг, сме в по-лошо положение и от тях! Защото и в най-самозабравените тирании и деспотии се знае кой е тиранина и деспота, а ние дори и това не знаем!
Получаваме някакви заплашителни съобщения от оруелски тип от странен ник, от който те побиват тръпки - blogbg и не знаем към кого да се обърнем, за да търсим справедливост, защото ни се казва, че ако имаме проблеми да се обърнем към blogbg (А както всички добре знаем той е основния ни проблем! Всъщност мисля си, че блог.бг е комбинация между 1984 и §22)

Кой е blogbg?

Ако не си отговорим на този въпрос, е ясно само едно ще продължим да бъдем изтривани ние, нашите приятели и приятелите на нашите приятели!

Проемете следния пост за скромен опит за отговор на въпроса, който посвещавам в изчезналия бале!

За сега има само слухове (Eй, ти blogbg, тук описвам само слуховете, така ча да не си посмял да ме триеш, аз самия нищо не твърдя! Пък и може ли да се твърди нещо, като не знаем нищо официално, а и сред този ужас, който си създал, кой смее да твърди каквото и да било!)
Чува се например, че модератор била лицето Es----la (в играта на бесеница с модератора, ако познаеш цялото му име ще бъдеш обесен! Така че моля нека говорим за неко като за Ти-знаеш-кой). Този блогър бил студен като смъртта и имал антифриз вместо кръв в кръвоносната система.

За Ти-знаеш-кой не се знае почти нищо, но традицията разказва, че някога дяволът направил огледало, което показвало всичко на обратно. Натрошил го на най-фин прах, събрал го в ръката си,  духнал силно и го разпръснал по целия свят. Една такава прашинка попаднала в окото на едно много ниско момче (името му е забулено в тайна, но според някои започвало с Я, а според други се казвал Пиги от Пигмей). Внезапно Пиги започнал да се вижда като висок, снажен и с изключително чувство за хумор - магнит за жените. Тогава покрай блага му преминала жена, притежаваща огромна власт и антифризна система против замръзване на тъканите й, същински Ти-знаеш-кой. С гробовен глас му казала "Ела, служи ми!", а Пиги чул коледни звънчета в ушите си. От тогава са чудесна двойка Пиги прави дребни услуги на Ти-знаеш-кой като пише странни постове в защита на дребните и любинци на име Нали-се-сещате-кой, а Ти-знаеш-кой смразява с леден дъх всеки, който нарече Пиги - Пигмей.

Всичко това естествено, са само слухове и вероятно в тях няма нищо вярно и все пак, когато няма рационално обяснение за внезапното изчезване на един наш приятел - съблогър, човек започва да търси обяснения в нерационалното!

Любопитно съвпадение е че в деня на изчезването на бале в избрани би поставен пост Estrella коментиран първо от блогъра ianchefff - това няма нищо общо с горната история, просто го споменавам, за да се знае кога се е случило изчезването на бале.

В заключение,
ако внезапно изчезна, като герой от оруелова история, нека липсана на каквито и да е артефакти от пребиваването ми сред вас да не Ви кара да мислите, че не съм съществувал.  Там дълбоко, в себе си ще откриете добродушното ми ухилено лице!

П.П.
Обичам ви и ридая за вас!


Тагове:   memoriam,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bale - Никой не ме е
28.02.2009 13:19
трил. Що за инсинуации.
цитирай
2. анонимен - Малко допълнение, ако автора ми разреши
28.02.2009 13:22
Който не е цапардосван от Ти-знаеш-кой или от http://zlikaa.blog.bg/viewpost.php?id=296904, той не познава радостта, предоставяща това деяние :-)

Поздрави
цитирай
3. ahmeddogan - искрящ пример за блогова солидарност
28.02.2009 13:37
бтп е забележителн в защите на коцпепцията "блогер блогерю око не вади". коментар 1 е на лъжебале, внимавайте, блогъри, не се подвеждайте!
цитирай
4. baletlnetpepas - духай супата Бале
28.02.2009 14:21
теб никой не те пита!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: baletlnetpepas
Категория: Други
Прочетен: 941607
Постинги: 385
Коментари: 3854
Гласове: 4536
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930